Smedearbejde

Professionelt smedearbejde i Thorsø, Bjerringbro og Hammel

Hos Thorsø Blikkenslagerforretning påtager vi os alle opgaver relateret til blikkenslagerfaget, eksempelvis smedearbejde. Som erfarne og faguddannede smede står vi klar til at hjælpe dig med alt inden for dette område. På vores smede- og maskinværksted kan vi klare alle opgaver med relation til metal og rustfrit stål.

Faglig og kompetent rådgivning

Vi har både den erfaring og de kompetencer det kræves, for at både udførsel og den håndværksmæssige kvalitet er i top. Vi har fokus på altid at tilbyde grundig rådgivning om materialer og æstetik, så du får en løsning, der passer til dit hjem.

Alsidigt smedearbjede

Vi mener, at vi som professionelle fagfolk, har et ansvar for, at informere vores kunder på bedst mulig vis, så vi sammen finder den løsning, alle er tilfredse med.

Vi udfører bl.a.:

  • Fabrikation af specialmaskiner
  • Svejse- og monteringsopgaver
  • Pladearbejde
  • Fræsning
  • Drejning

Alt sammen udført med fokus på kvalitet, så du bliver glad for resultatet.

Fagmænd med vægt på kvalitet

Hos Thorsø Blikkenslagerforretning lægger vi stor vægt på kvalitet og god service. Vi er en stabil og troværdig samarbejdspartner, hvad enten du leder efter fagfolk til blikkenslager-, VVS-, eller smedearbejde. Vi tilbyder altid vores kunder de bedste produkter på markedet, så du får en løsning, hvor funktionalitet og design stemmer overens. Vi udfører smedearbejde for både private og virksomheder, og vi tager af alle størrelse projekter – store som små. Med vores mange års erfaring og kvalitetsbevidsthed, er vi de rigtige at kontakte hvis du har et smedeprojekt eller blot har overvejelser om det.

Hør mere om smedearbejde

Hos Thorsø Blikkenslagerforretning har vi mange års erfaring med diverse smedeopgaver. Vi er derfor et sikkert valg hvis du står overfor et nyt projekt. Står du i en sådan situation og har brug for hjælp fra en erfaren smed, så ring til os på telefon 21 77 27 04 eller skriv en email til thorsoeblik@fibermail.dk. Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud på netop din opgave. Vi er beliggende i Thorsø nær Hammel og Bjerringbro, men vi tilbyder også smedearbejde i resten af Østjylland.

 

 

Thorsø Smedearbejde i Hammel og Bjerringbro                                                                                                                                             Smedearbejde til lokalområdet omkring Thorsø, Hammel og Bjerringbro