VVS

Professionelt VVS-arbejde

Leder du efter en kvalitetsbevidst VVS-installatør? Hos Thorsø Blikkenslagerforretning er vi eksperter i alt inden for VVS. Vi har gennem årene løst mange både større og mindre opgaver for såvel private som erhvervskunder. Vi har mange års erfaring og står klar til at lytte til dine ønsker og behov til dit næste projekt. Som autoriseret VVS-installatør kan vi udføre alt inden for VVS til både nybyg og i forbindelse med istandsættelse.

Vi udfører bl.a.:

  • Montering af fjernvarme- og solcelleanlæg
  • Opsætning af installationer til nybyggerier
  • Renovering af badeværelser og køkkener
  • Installation og vedligeholde af rør og afløb

Få et resultat, du bliver glad for

Uanset om opgaven er lille eller stor, udfører vi den efter højeste standard. Vores VVS’ere er alle faguddannede inden for deres felt, så vi kan løse enhver opgave med stor effektivitet og kvalitet. Vi lægger stor vægt på at overholde alle aftaler, så du får et resultat, du kan glæde dig over i mange år. Vi lytter naturligvis til dine ønsker, men har du brug for inspiration til et projekt, hjælper vi gerne med forslag til løsninger. Vi kan også hjælpe med smedearbejde.

Kontakt vores VVS’er i dag 

Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud på din opgave – ligegyldig projektets størrelse. Kontakt os på telefon 21 77 27 04 eller email thorsoeblik@fibermail.dk, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi er beliggende i Thorsø nær Hammel og Bjerringbro, men hjælper gerne i resten af Østjylland.