VVS

Professionelt VVS -arbejde

Leder du efter en kvalitetsbevidst og serviceminded VVS -installatør? Hos Thorsø Blikkenslagerforretning er vi eksperter i alt inden for VVS og har bevist det gentagene gange hos vores mange kunder i området omkring Thorsø, Hammel og Bjerringbro. Vi har gennem årene løst mange både større og mindre opgaver for såvel private som erhvervskunder. Vi har mange års erfaring og står klar til at lytte til dine ønsker og behov til dit næste projekt. Som autoriseret VVS-installatør kan vi udføre alt til både nybyg og i forbindelse med istandsættelse.

Vi udfører bl.a.:

  • Montering af fjernvarme- og solcelleanlæg
  • Opsætning af installationer til nybyggerier
  • Renovering af badeværelser og køkkener
  • Installation og vedligeholde af rør og afløb

 

Få et resultat, du bliver glad for

Uanset om opgaven er lille eller stor, udfører vi den efter højeste standard. Vores ansatte er alle faguddannede inden for deres felt, så vi kan løse enhver opgave med stor effektivitet og kvalitet. Vi lægger stor vægt på at overholde alle aftaler, så du får et resultat, du kan glæde dig over i mange år. Vi lytter naturligvis til dine ønsker, men har du brug for inspiration til et projekt, hjælper vi gerne med forslag til løsninger.

Husk at vi også har en smedeafdeling hvor vores dygtige smede også kan hjælpe dig med smedearbejde.

Kontakt vores VVS ‘er i dag 

Vi har mange års erfaring med alle typer af blikkenslager og VVS arbejde og vi står altid klar med et uforpligtende tilbud på din opgave – ligegyldig projektets størrelse. Hvis du ønsker vores hjælp til et projekt eller blot ønsker et uforpligtende tilbud er du velkommen til at kontakte os.

Du kan kontakte os på telefon 21 77 27 04 eller email thorsoeblik@fibermail.dk, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi er beliggende i Thorsø nær Hammel og Bjerringbro, men tilbyder også VVS arbejde i resten af Østjylland.

VVS arbejde i Thorsø, Hammel og Bjerringbro